Nieuws

Update

Het gaat de goede kant op!

Montage type Irma gestart

Afgelopen week is ook de montage gestart van woningtype Irma. Op donderdag 1 december was het eerste gevelelement geplaatst. Eén dag later stond de begane grond van de bouwnummers 6 t/m 10. 

Montage verdieping type Sarah

Met de start van de montage van de gevelelementen van de eerste verdieping beginnen de woningen al echt hun vorm te krijgen. De eerste elementen zijn op vrijdag 25 november geplaatst.

Montage type Sarah gestart

Op dinsdag 22 november is gestart met het monteren van de gevelelementen voor type Sarah. Aansluitend zullen de elementen van type Irma gemonteerd worden.

Heiwerkzaamheden van start

Op maandagochtend 17 oktober zijn de heiwerkzaamheden van start gegaan. Aan het einde van de dag zaten de eerste negen palen in de grond. Op de foto is te zien hoe een funderingspaal voor woningtype Sarah wordt aangebracht.

Bouw gestart!

Het is zover. De bouw van Dubbelspoor Obdam is begonnen. Op 22 september zijn de eerste bronnen voor de warmtepompen aangebracht. Deze bronnen zitten op circa 100  meter diepte in de grond. Hierna gaan we verder met het bouwrijp maken, de grondwerkzaamheden en het aanbrengen van de fundering. 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.