ToekomstGroep bouwt
NeroZero woningen

ToekomstGroep

 

ToekomstGroep bestaat uit verschillende divisies die de gehele bouwkolom bestrijken. ToekomstBouw, ToekomstGlas, ToekomstSchilders, ToekomstService en ToekomstTechniek.

 

Wij werken met ruim 300 eigen vakmensen dagelijks aan het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Door deze grote vaste kern van eigen vakmensen zijn we niet of nauwelijks afhankelijk van derden. Als we externe kennis en kunde nodig hebben wordt die steevats geleverd door een van onze vaste ketenpartners. Hierdoor kunnen we snel, flexibel en doelgerichte services verlenen.

ToekomstBouw

 

ToekomstBouw heeft jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw en commercieel, maatschappelijk en multifunctioneel vastgoed en dat alles zorgt voor een vlekkeloze realisatie van (nieuw)bouwplannen. Voor bestaand vastgoed zorgen we door middel van planmatig onderhoud en renovatie voor waardebehoud en waardevermeerdering. 
 
ToekomstBouw maakt onderdeel uit van ToekomstGroep BV. Door het bundelen van onze verschillende disciplines zijn wij in staat om integrale, innovatieve en duurzame oplossingen te leveren voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie als planmatig onderhoud.

NeroZero woningen

 

NeroZero® staat voor gezonde, comfortabele, energieneutrale en betaalbare woningen die de bewoner en de eigenaar ontzorgen. Een woning om vooral fijn te wonen en te leven en die je energie geeft.

 

In de basis worden alle NeroZero’s als ZEN gerealiseerd (Zeer Energiezuinige Nieuwbouw Woningen). Hierdoor hebben zij een extreem laag energiegebruik zonder dat dit ten koste gaat van het comfort, de gezondheid- of gebruiksgemak van de bewoner. Een goede isolatie, drielaags glas, een ruimhartige ventilatie en een uitstekende luchtdichting dragen daar aan bij. Alle onderdelen zijn bovenal functioneel aangebracht. Het stookseizoen loopt in de NeroZero’s gemiddeld van november tot en met maart.

Klimaatbewust  in een gezond milieu

 

In 2019 is het NeroZero concept als enig woningbouwproject genomineerd voor de Nederlandse Duurzaam Bouwen Award.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.